Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: dit zijn de duels en noteringen voor vandaag


Waar we eerder deze week nog moesten schrapen naar wedstrijden die we toe konden voegen aan onze betslip, wordt het ons vanaf vandaag een stuk makkelijker gemaakt. Vanavond wordt namelijk de EK-kwalificatie hervat, met onder meer wedstrijden van Italië en Spanje. Onderstaand hebben we alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, op een rijtje gezet.

De EK-kwalificatie barst vanavond weer in alle hevigheid los, nadat de nationale elftallen zich deze week rustig hebben kunnen voorbereiden. Om 18:00 uur zal de eerste wedstrijd van start gaan, namelijk die tussen Armenië en Italië. Uiteraard zijn de elf spelers van Italië de absolute topfavoriet om dit affiche te winnen. Enkele uren later, om 20:45 uur, gaan de rest van de wedstrijden van start. Dan komen onder meer Zweden, Griekenland, Israël, Zwitserland, Spanje, Denemarken, Noorwegen en Bosnië in actie.

Heb je met deze wedstrijden nog niet voldoende voer voor je betslip, dan kun je ook nog inzetten op de vriendschappelijke interlands die vandaag gespeeld worden. Zo werken onder meer Zuid-Korea, Hongarije en Noord-Ierland een oefenaffiche af. Tot slot wordt er ook nog afgetrapt in de Aziatische kwalificatie voor de Wereldbeker. Landen als Thailand, India, Irak, Qatar en Singapore spelen hun wedstrijden. 

Onderstaand alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!