Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: dit zijn alle duels en noteringen voor vandaag


Net als gisteren, zal je vandaag van goede huize moeten komen om een goede betslip samen te stellen. Ook vandaag is het aanbod zeer karig en wordt er enkel gevoetbald in de onbekende competities. Dit omdat de topvoetballers zich voorbereiden op de wedstrijden met de nationale ploeg. Hieronder een lijst met de wedstrijden, en de odds via bookmaker NetBet, voor vandaag.

Er wordt een flinke dosis voetbalkennis van je verwacht, als je vandaag tot een betslip wil komen die uitgedacht is. Wil je namelijk inzetten op voetbalwedstrijden, dan kom je al snel uit bij clubs waar je waarschijnlijk zelden tot nooit van gehoord hebt. Zo beginnen we ons lijstje bijvoorbeeld met een duel uit de Engelse National League. Hier staat om 20:45 een wedstrijd op het programma tussen Dagenham # Redbridge en Bromley. Kijken we in de National North, dan speelt daar Darlington tegen Blyth Spartans. In de National South is er nog een duel tussen Havant and Waterlooville en Hungerford Town. Deze ploegen zeggen ons eerlijk gezegd niets, maar wellicht dat jij er iets mee kunt.

Verder staan er nog voldoende wedstrijden op het programma, maar bijster interessant zijn deze duels niet. Misschien dat de vriendschappelijke interland tussen Spanje onder de 19 jaar en Duitsland onder de 19 jaar nog het meest bekende affiche is. Verder wordt er onder meer afgetrapt in de Duitse Region North East, de Afrikaanse World Cup kwalificatie, de Deense beker, de Engelse Football League Trophy en de Braziliaanse Carioca B.

Onderstaand alle duels, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!