Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: dit zijn alle duels en noteringen voor vandaag


Het zal vandaag nog een hels karwei worden om een goed doordachte betslip samen te stellen. Er staan namelijk geen wedstrijden op het programma in de grote Europese competities. Er wordt enkel afgetrapt in de lagere regionen. Onderstaand hebben we alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, op een rijtje gezet.

Vandaag wordt er met name nog gevoetbald in de lagere competities in Engeland. Zo beginnen we onderstaande lijst met een handvol duels uit de National League, waar onder meer clubs als Wrexham, Woking, Notts County en Chesterfield in actie komen. Alle wedstrijden uit deze competitie beginnen vanavond om 20:45 uur. Onderstaande lijst met Engelse wedstrijden wordt enkel onderbroken met een duel uit de Argentijnse Nacional B, waar Nueva Chicago het opneemt tegen CA Platense. Deze wedstrijd begint om 22:00 uur Nederlandse tijd.

De lijst wordt hervat met wedstrijden uit de Northern League. Daar komen onder meer ploegen als Nantwich Town, Lancaster City en Mickleover Sports in actie. Ook hier beginnen alle wedstrijden om 20:45 uur. Verder wordt er ook nog gevoetbald in de National North en de National South. Er komen echter geen bekende of grote Engelse clubs in actie vandaag.

Onderstaand alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!