Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Premier League: hoge noteringen voor Arsenal en Spurs


Na twee opeenvolgende zeges ging Arsenal met 3-1 onderuit op bezoek bij Liverpool. Dat is geen schande voor The Gunners. Unai Emery hoopt met zijn ploeg een aanval te doen op stadsgenoot Tottenham Hotspur. 

De transferzomer van Arsenal was veelbelovend met aankopen als Ceballos en David Luiz. De fans van Arsenal snakken naar succes. Meedoen om de titel zal er de komende jaren nog niet in zitten, maar een Champions League-plek moet haalbaar zijn. Vandaag moet blijken of Arsenal al kan wedijveren met stadsgenoot Spurs. De Champions League-finalist heeft niet stilgezeten deze zomer. 

Spurs trok de portemonnee voor Ndombele en Lo Celso. De verwachting was dat Christian Eriksen zou vertrekken, maar de Deen zag geen geschikte aanbieding voorbij komen. Daardoor is het dringen op het middenveld van Spurs. De ploeg van Pochettino heeft na drie wedstrijden zeven punten. Het speelde gelijk tegen Manchester City en won van Aston Villa en Newcastle United. 

De hoogste notering voor een overwinning van Arsenal staat op 2,35 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Spurs staat op 2,85 bij Interwetten