Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: Op deze duels kun je vandaag inzetten


Laten de topploegen in de Eredivisie punten liggen na hun Europese avonturen? Feyenoord en AZ zijn niet de uitgesproken favoriet voor hun wedstrijden. Dat geldt wel voor Ajax en PSV. Vandaag staat er in Engeland ook nog een prachtig affiche op het programma. 

Ajax gaat op bezoek bij de verrassing van dit seizoen Sparta Rotterdam. De Spangenaren lieten na de koppositie in de Eredivisie te grijpen. Een 2-2 gelijkspel bij PEC Zwolle was niet voldoende. De Ajacieden zullen niet heel vermoeid zijn na de zege op APOEL Nicosia. De ploeg van Ten Hag heeft voldoende rust gehad om zich voor te bereiden op dit duel. De bookmaker verwacht ook geen gekke uitslagen hier. 

Dat is anders bij Willem II - Feyenoord. De Tilburgers beschikken weer over een goede selectie dit seizoen. Het team van Adrie Koster krijgt een hoge notering van maar liefst 3,55. Dat is misschien wel de moeite waard om te proberen. Ook omdat het iedere wedstrijd weer puzzelen is voor Jaap Stam wie hij moet opstellen gezien de fitheid van zijn selectie. De bookmaker verwacht geen problemen voor PSV dat op bezoek gaat bij RKC. 

bijlage

bijlage

bijlage