Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Serie A: Juventus favoriet in topper tegen Napoli


De eerste kraker in de Serie A staat al in de tweede speelronde op het programma. Juventus ontvangt de enige uitdager van de afgelopen seizoenen; Napoli. 

Voor de Oude Dame is er in eigen land weinig uitdaging meer. Juventus wordt al jaren achtereenvolgens met speels gemak kampioen van de Serie A. Napoli wil nog wel eens in de weg liggen, maar uiteindelijk blijkt Juventus toch altijd te sterk. Het team van Cristiano Ronaldo heeft zijn zinnen gezet op het winnen van de Champions League. Daar zal alles voor moeten wijken. 

Matthijs de Ligt werd voor een megabedrag weggeplukt bij Ajax, maar zit voorlopig op de bank. Napoli wil met Lozano in de ploeg een aanval doen op de dominantie van Juventus. De van PSV overgekomen is met 40 miljoen de duurste aankoop deze zomer van de Napolitanen. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Lozano meteen in de basis start, maar een invalbeurt moet er wel inzitten voor de Mexicaan. 

De hoogste notering voor een overwinning van Juventus staat op 1,95 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Napoli staat op maar liefst 4,15 bij Interwetten