Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Europa League: hoge notering voor AZ in return tegen Antwerp FC


AZ moet vanavond alle zeilen bijzetten om de groepsfase van de Europa League te halen. De Alkmaarders hebben een week voorbereiding gehad op het duel en lijken er klaar voor. 

Trainer Arne Slot vindt dat zijn ploeg vooral verdedigend beter moet staan tegen de Belgen vanavond. Vorige week had AZ grote delen van de wedstrijd het betere van het spel, maar kreeg het wel een duur doelpunt tegen. AZ zal vanavond voor de winst moeten gaan om door te stoten. De selectie van AZ is fit en het team heeft geen schorsingen. 

Antwerp FC moet het stellen zonder rechtsback Aurélio Buta. De verdediger kreeg rood in Enschede. De bookmakers verwachten, net als vorige week, een gelijkopgaand duel tussen deze twee ploegen. Stengs, Boadu en Idrissi moeten voor de doelpunten zorgen. De talentvolle spits Boadu zorgde vorige week voor de gelijkmaker, maar miste, net als Stengs, ook een grote kans. Die kansen zullen vanavond benut moeten worden wil AZ door in Europa. 

 De hoogste notering voor een overwinning van Antwerp FC staat op 2,50 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van AZ staat op 2,70 bij Interwetten.