Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: dit zijn alle duels en noteringen voor vandaag


Op deze bloedwarme woensdag staan er weer verschillende voetbalwedstrijden op het programma. Zo wordt er onder meer afgetrapt in de play-offs voor de Champions League, waarbij ook Ajax in actie komt. Onderstaand hebben we alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, voor je op een rijtje gezet.

We beginnen onderstaande lijst met de Franse Ligue 1, waar vandaag twee competitiewedstrijden van start gaan. Eerst hebben we om 19:00 uur het duel tussen Lille en St. Etienne, waarbij eerstgenoemde licht de favoriet is. Twee uurtjes later, om 21:00 uur, gaat OGC Nice de strijd aan met Olympique Marseille. In dit duel is laatstgenoemde de lichte favoriet. Verder hebben we in de play-offs van de Champions League een drietal wedstrijden, waarbij de meeste aandacht uit zal gaan naar het treffen tussen Ajax en Apoel Nicosia. De Amsterdammers zijn de absolute topfavoriet, zo blijkt uit de vrijgegeven noteringen. Deze wedstrijd begint om 21:00 uur.

In de Eredivisie voor ploegen onder de 19 jaar wordt ook nog gevoetbald. Hier staat om 16:00 uur een wedstrijd tussen FC Twente U19 en Groningen U19 op het programma. Verder kun je ook nog inzetten op de wedstrijden in de Engelse League Cup. Daar komen onder meer ploegen als Leicester City, Sunderland en Everton in actie. Verder wordt er ook nog afgetrapt in de AFC Champions League, de Noorse 1ste Division en de Argentijnse beker.

Onderstaand alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!