Logo
betting-nieuws

Deze treble in de CL-kwalificatie is goed voor 30 keer je inzet


Vandaag staan er in het kader van de play-offs richting de groepsfase van de Champions League drie wedstrijden op het programma. In de returnwedstrijden moeten zes ploegen aan de bak. Als je deze drie wedstrijden combineert op een betslip bij bookmaker NetBet, dan kun je maar liefst bijna 30 keer je inzet terugverdienen.

Het eerste duel op onze betslip is het treffen tussen Krasnodar met Olympiakos. Wij hebben Olympiakos op winst gezet om verschillende redenen. Allereerst deelt bookmaker NetBet een forse notering uit voor winst van de Grieken, wat het al erg interessant maakt. Daarnaast wist Olympiakos in de heenwedstrijd al zeer eenvoudig te winnen van Krasnodar. De ploeg van coach Pedro Martins zegevierde met maar liefst 4-0 en staan zodoende al met één been in de groepsfase van het hoofdtoernooi. Het lood zal Krasnodar in de schoenen gezakt zijn en daarom durven wij Olympiakos wel toe te voegen aan deze treble.

De tweede wedstrijd op onderstaande betslip, is het duel tussen Rode Ster Belgrado en Young Boys uit Argentinië. Rode Ster kwam vorige week met een goed resultaat uit de heenwedstrijd, want het scoorde twee uitdoelpunten: 2-2. Nu mag de Servische voetbalclub het voor eigen publiek zien af te maken. Wij geloven dat dit gaat gebeuren en ook bookmaker NetBet stipt Rode Ster Belgrado - al is het minimaal - aan als favoriet. Daarom zetten wij Rode Ster Belgrado op winst.

Tot slot hebben we de ontmoeting tussen Rosenborg BK en Dinamo Zagreb. Laatstgenoemde wist de heenwedstrijd in eigen huis met 2-0 te winnen en ook voor de return wordt Dinamo Zagreb door bookmaker NetBet gezien als een realistische kanshebber voor de winst. De Kroaten moeten echter aantreden in de heksenketel in Trondheim. Daarnaast heeft Rosenborg nog alles om voor te spelen. Wij zien de Noorse voetbalclub echter niet doorbekeren, maar denken dat een gelijkspel haalbaar moet zijn.

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!