Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: dit zijn alle duels en noteringen voor vandaag


De week begint langzaam op gang te komen en dat betekent ook dat we ons weer kunnen gaan voorbereiden voor de Europese avondjes in zowel de Champions- als Europa League. Verder wordt er ook afgetrapt in het Engelse bekervoetbal. Onderstaand hebben we alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, op een rijtje gezet.

We beginnen onderstaande lijst met een competitiewedstrijd uit de Franse hoogste voetbaldivisie: de Ligue 1. Daar komt namelijk Oranje-international Memphis Depay in actie voor zijn werkgever Olympique Lyon. Zij gaan om 19:00 uur op bezoek bij Montpellier. De ploeg van Memphis is gezien de notering de grote favoriet. Naast dit duel in de Ligue 1, hebben we ook nog een handjevol wedstrijden verspreid over de AFC Champions League, de Finse Veikkausliiga en de Braziliaanse Serie B.

De meeste aandacht zal vanavond echter uitgaan naar de drie kwalificatiewedstrijden richting de groepsfase van de Champions League. In de return van de laatste voorronde komen zes ploegen in actie. Zo speelt FC Krasnodar tegen Olympiakos, gaat Young Boys op bezoek bij Rode Ster Belgrado en ontvangt Rosenborg het Kroatische Dinamo Zagreb. Al deze wedstrijden beginnen om 21:00 uur. Verder zijn er nog tal van wedstrijden in de tweede ronde van de Engelse League Cup. Onder meer Stoke City, Aston Villa, Southampton, Fulham en West Ham United komen in actie.

Onderstaand alle duels, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!