Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: dit zijn alle duels en noteringen voor vandaag


Er is een nieuwe week aangebroken en dat betekent dat de nationale competities weer langzaam worden stilgelegd. Maar voordat we weer aan het Europese toernooivoetbal beginnen, hebben we vandaag nog wel een aantal nationale affiches op het programma staan. Hieronder hebben we alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, op een rijtje gezet.

We beginnen onderstaande lijst met een wedstrijd uit de Italiaanse Serie A. Daar wordt vandaag nog één competitieduel afgewerkt en deze gaat tussen Internazionale en Lecce. De aftrap zal om 20:45 worden verzorgd in het San Siro. De ploeg van onder meer Stefan de Vrij is met een notering van 1.23 de grote favoriet voor de overwinning. Ook in Nederland wordt nog gevoetbald, maar dan wel in de Keuken Kampioen Divisie. Hier staat nog een competitiewedstrijd tussen Jong PSV en MVV op het programma. Deze wedstrijd zal om 20:00 uur van start gaan en hier zijn de beloften van PSV de favoriet.

Wat staat er vandaag verder nog op het menu? Geen hoogstaande wedstrijden in ieder geval. Dit betekent echter niet dat je jouw betslip niet kunt vullen. Er wordt immers nog wel gevoetbald in de Deense Superligaen, de AFC Champions League, de Franse Ligue 2, de Italiaanse Serie B, de Duitse 2.Bundesliga en de Finse Veikkausliiga. De echte creatieveling zal vandaag nog wel tot een betslip kunnen komen.

Onderstaand alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!