Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Europa League: Ook PSV favoriet in eerste wedstrijd van play-offs


PSV herstelde zich tegen Heracles Almelo van een matig optreden tegen Haugesund. De Eindhovenaren kwamen vorige week niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen de Noren. 

Dat was wel voldoende om zich te plaatsen voor de play-offs voor de Europa League. PSV werd gekoppeld aan Apollon. Met een zeer jonge ploeg won PSV afgelopen zondag met 0-2 van Heracles Almelo. Ihattaren scoorde zijn eerste doelpunt voor de hoofdmacht van PSV. De talentvolle aanvaller zal meer kansen krijgen nu Lozano naar Napoli is getransfereerd. PSV wil nog een opvolger halen voor de Mexicaan, maar voorlopig krijgen de talenten de kans. 

Ondanks de jonge ploeg is het team van Mark van Bommel met afstand de favoriet tegen Apollon. De Cypriotische ploeg schakelde in de vorige ronde Austria Wien uit en won twee keer van de Oostenrijkers. Het Philips Stadion is niet uitverkocht voor het eerste duel van het tweeluik, terwijl de ploeg de steun van de fans goed kan gebruiken. Apollon heeft een weekend rust gehad, aangezien de competitie op Cyprus nog niet is begonnen. Of dat een voordeel is voor de gasten zal moeten blijken. 

De hoogste notering voor een overwinning van PSV staat op 1,35 bij TipBet. De hoogste notering voor een overwinning van Apollon staat op maar liefst 7,25 bij TipBet.