Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Bundesliga: Flinke notering voor Eintracht Frankfurt op bezoek bij RB Leipzig


De bookmaker ziet in RB Leipzig duidelijk de favoriet voor het duel met Eintracht Frankfurt. De Europa League-finalist heeft afgelopen zomer duidelijk een jasje uitgedaan, terwijl Leipzig wordt getipt als de uitdager van Borussia Dortmund en Bayern München. 

Sebastien Haller vertrok naar Engeland. De Franse spits speelt sinds deze zomer voor West Ham United. Daarnaast raakte Eintracht Frankfurt ook Jovic kwijt aan Real Madrid. Er moet dus voorin nog wat bijkomen. Bas Dost is gedadigde om de leegte op te vullen, maar een bevestiging van zijn transfer laat nog op zich wachten. In een saai duel met Hoffenheim vorige week pakte Eintracht wel de drie punten: 1-0. 

Timo Werner, die in verband gebracht werd met een overstap naar Bayern, bleef Leipzig trouw. Daarmee heeft Nagelsmann de beschikking over een van de beste spitsen van Duitsland. De voorhoede van Leipzig is er om één om voor te vrezen. Naast Werner is Poulsen ook een gevaarlijke aanvaller. Samen met Sabitzer vormen ze een dodelijk trio. Op papier beschikt Leipzig dan ook over een sterkere selectie dan Eintracht, maar de notering voor de uitploeg is wel aan de heel hoge kant. 

De hoogste notering voor een overwinning van RB Leipzig staat op 1,50 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Eintracht Frankfurt staat op maar liefst 5,80.