Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


De traditionele top drie en AZ komen deze speelronde niet in actie in de Eredivisie. Vandaag staan er drie duels in de Eredivisie op het programma. Frenkie de Jong gaat met Barcelona op jacht naar de eerste competitiezege. 

Ook de Premier League kent maar drie duels vandaag. Tottenham Hotspur en Manchester City zijn favoriet tegen Newcastle United en Bournemouth. Atlético Madrid krijgt een aantrekkelijke notering voor de uitwedstrijd tegen Leganes. Barcelona is met afstand de favoriet voor het thuisduel met Real Betis. In de Bundesliga ontmoeten Hertha Berlin en VfL Wolfsburg elkaar. De noteringen voor dit duel zijn aan de hoge kant. Hertha Berlin wist met het nodige fortuin een punt mee te nemen uit de Allianz Arena vorige week. 

ADO Den Haag is nog puntloos en gaat op bezoek bij RKC Waalwijlk. De promovendus wordt gezien als een degradatiekandidaat. Dat geldt ook inmiddels voor ADO, waar het een aardige puinhoop is. FC Utrecht, dat nog geen wedstrijd verloor, ontvangt VVV Venlo. De Domstedelingen zijn favoriet voor de winst. PEC Zwolle krijgt Sparta Rotterdam op bezoek. Henk Fraser verzamelde al zeven punten met zijn ploeg. Een overwinning van de Spartanen levert meer dan twee keer je inzet op. 

bijlage

bijlage

bijlage