Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Eredivisie: Hoge notering Heracles Almelo voor duel met Vitesse


Heracles Almelo wacht nog altijd op de eerste overwinning dit Eredivisie-seizoen. De Almeloërs legden een verdienstelijke pot tegen PSV op de mat, maar wast niet bij machte de Eindhovenaren het echt moeilijk te maken. Vanavond wacht Vitesse. 

Vitesse is het seizoen uitstekend begonnen. De Arnhemmers hielden Ajax op een gelijkspel en wonnen vervolgens twee duels op een rij. Daardoor is Vitesse één van de medekoplopers in de Eredivisie. Vorige week won de ploeg van Slutskiy vrij eenvoudig van PEC Zwolle: 3-0. Alle doelpunten vielen na rust. Vitesse scoorde in totaal al zeven keer in drie duels. Heracles Almelo wist pas één keer dit seizoen te scoren. Dat was op bezoek bij Fortuna Sittard. 

Van der Water bezorgde in Limburg zijn ploeg het enige punt van het seizoen tot nu toe. Heracles kreeg dus al wel zeven treffers tegen. Wormuth zag zijn spits Dalmau vertrekken naar FC Utrecht. Cyril Dessers bewandelde de omgekeerde weg. De Belgische aanvaller kwam nog niet tot scoren. Alleen ADO Den Haag en PEC Zwolle presteren nog slechter dan Heracles. Deze twee teams hebben allebei nog nul punten. 

De hoogste notering voor een overwinning van Heracles Almelo staat op maar liefst 3,20 bij Interwetten. Een overwinning van Vitesse levert 2,00 keer je inzet op bij Interwetten.