Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


Het programma van de zaterdag biedt veel interessante wedstrijden. Zo kan Matthijs de Ligt zijn debuut maken voor Juventus en gaat Arsenal op bezoek bij Liverpool. In de Eredivisie staan drie wedstrijden op het programma. 

De topper in de Bundesliga tussen Schalke 04 en Bayern München belooft een interessant duel te worden. Schalke, dat al lang niet meer kan aanhaken bij het niveau van München, heeft vandaag misschien wel de meeste kans op een overwinning. De Rekordmeister is matig aan het seizoen begonnen. In de eigen Allianz Arena kwam het vorige week niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Hertha BSC. Deze week werd Coutinho aangetrokken van Barcelona. 

De Braziliaan moet voor creatieve impulsen zorgen bij de ploeg van Niko Kovac. Arsenal won de eerste twee competitiewedstrijden van dit seizoen. Op bezoek bij Newcastle United werd met 0-1 gewonnen. Vervolgens versloegen de Londenaren Burnley in eigen huis met 2-1. Liverpool won met 4-1 van Norwich City in de eerste speelronde en versloeg Southampton met 2-1. Het team van Klopp is duidelijk de favoriet in het treffen met Arsenal. 

Onderstaande noteringen van NetBet kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

bijlage

bijlage

bijlage

bijlage