Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Bookmaker gaat uit van overwinning voor Feyenoord tegen Hapoel Beer Sheva


Waar Feyenoord in de Eredivisie vooralsnog teleurstelt is dat in Europa wel anders. De Rotterdammers bereikten vrij gemakkelijk de play-off ronde van de Europa League. Daarin wacht een tweeluik met Hapoel Beer Sheva. 

Feyenoord legde de basis voor de play-offs al in de thuiswedstrijd tegen Dinamo Tbilisi. In De Kuip werd het 4-0 voor het team van Jaap Stam. De return in Georgië was een formaliteit en eindigde in 1-1. Vanwege het drukke programma van de afgelopen weken besloot Stam de talenten van Feyenoord in het duel met FC Utrecht rust te gunnen. 

Feyenoord speelde daardoor tegen FC Utrecht opnieuw een andere samenstelling. De Utrechters waren gelijkwaardig aan Feyenoord en hadden kans op de overwinning. Door een knap afstandschot van Haps kreen beide ploegen een punt. Of Feyenoord opnieuw in staat is om een goed niveau te halen tegen Hapoel Beer Sheva is lastig te zeggen. Een volle Kuip bij avondlicht zal daar zeker bij helpen. Het is te hopen dat Stam een avontuurlijker elftal het veld in stuurt met aanvallende impulsen. 

Hapoel Beer Sheva schakelde in de vorige ronde Nörrkoping uit en verloor afgelopen weekend met 3-1 van B. Jeruzalem. 

De hoogste notering voor een overwinning van Feyenoord staat op 1,47 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Hapoel Beer Sheva staat op 6,20 bij Interwetten