Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Europa League: lage notering voor overwinning AZ tegen FC Antwerp


Van de drie Nederlandse ploegen die nog strijden voor de groepfase van de Europa League staat AZ het er het beste voor. De Alkmaarders presteren goed in de competitie en rekende betrekkelijk makkelijk af met Mariupol in de vorige ronde. 

AZ wijkt komende donderdag uit naar de Grolsch Veste in Enschede. Afgelopen weekend was het Kyocera Stadion in Den Haag het strijdtoneel voor de wedstrijd tegen FC Groningen. De ploeg van Arne Slot wist de Groningse muur niet te slechten. Beide teams kwamen niet tot scoren en zo eindigde de wedstrijd in 0-0. 

Groningen wist de drie gevaarlijkste spelers te beteugelen. Het wordt interessant om te zien of dat ook FC Antwerp lukt. Stengs, Boadu en Idrissi weten elkaar makkelijk te vinden. Antwerp won zondag met 2-0 van Sint-Truiden. Door een uitdoelpunt in de wedstrijd tegen Plzen wist Antwerp door te stoten naar de volgende ronde. De wedstrijd ging met 2-1 verloren. In België won Antwerp met 1-0. 

De noteringen kunnen tussentijds zijn gewijzigd. 

De hoogste notering voor een overwinning van AZ staat op 1,64 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Antwerp staat op 4,65 bij NetBet