Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


Vanavond staan er opnieuw drie wedstrijden in de play-offs voor de Champions League op het programma. Ook wordt er weer afgetrapt in de Championship.

Dinamo Zagreb speelt eerst thuis. De Kroaten nemen het op tegen Rosenborg en zijn favoriet voor de overwinning in het thuisudel. Olympiakos ontvangt FC Krasnodar. De Grieken krijgen een prima notering voor een overwinning. De verwachting is dat deze nog wel iets zal zakken richting de aftrap van de wedstrijd. Young Boys is de favoriet voor het treffen met Rode Ster Belgrado. Een overwinning van Belgrado kan meer dan 4 keer je inzet opleveren. 

Kijken we naar de Championship dan zien we een relatief lage notering voor Fulham. De Londenaren spelen een derby tegen Millwall. Fulham krijgt een notering van 1,66 voor een overwinning. Swansea reist ook af naar Londen. Daar wacht een uitwedstrijd tegen Queens Park Rangers. De noteringen voor beide ploegen liggen dicht bij elkaar. Hieronder vind je het volledige programma van de Championship inclusief de odds van bookmaker NetBet. 

bijlage

bijlage