Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Premier League: Man Utd favoriet op bezoek bij Wolverhampton


Manchester United hoopt vanavond de tweede zege van het seizoen binnen te slepen op bezoek bij Wolverhampton Wandererrs. De Mancunians kenden een uitstekende start van het nieuwe seizoen door Chelsea ruim te kloppen. 

Manchester United versterkte zich met name in de defensie afgelopen transferperiode. Harry Maguire is de duurste verdediger ooit door zijn overstap naar Manchester. Wolverhampton wist haar belangrijkste spelers te behouden. De voorhoede van de Wolves zal vanavond bestaan uit Jota en Jimenez. Daarachter staat een blok van drie controleurs met twee middenvelders aan de zijkant. Wolverhampton zal starten vanuit een 3-5-2 opstelling. 

Manchester begint naar verwachting in een 4-3-3 met Martial in de punt van de aanval en Rashford en Lingard als vleugelspitsen. Het middenveld zal gevormd worden door McTominay, Pereira en Pogba. Wolverhampton scoorde nog niet dit seizoen. In speelronde 1 werd met 0-0 gelijk gespeeld tegen Leicester City. 

De hoogste notering voor een overwinning van Manchester United staat op 2,35 bij Interwetten. De hoogste noteirng voor een overwinning van Wolverhampton Wanderers staat op 3,20 bij Intetwetten