Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: dit zijn alle duels en noteringen voor vandaag


Het weekend loopt langzaam op zijn einde, maar vandaag staat er nog voldoende topvoetbal op het programma in de verschillende Europese competities. Zo wordt er onder meer gevoetbald in Engeland, Spanje, Duitsland en Nederland. Onderstaand hebben wij alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, voor je op een rijtje gezet.

In de Premier League in Engeland staan vandaag twee competitiewedstrijden ingepland. Allereerst gaat Sheffield United om 15:00 uur de strijd aan met Crystal Palace. Vervolgens strijd Chelsea om 17:30 uur in eigen huis tegen Leicester City. In de Spaanse La Liga hebben we daarna nog vier duels op het programma staan. Daar komen onder andere Levante, Sevilla, Real Betis en Atlético Madrid in actie. Laatstgenoemde speelt om 22:00 uur een thuiswedstrijd tegen Getafe.

We vervolgen onze lijst in de Duitse Bundesliga, waar vandaag ook nog twee competitiewedstrijden van start gaan. Eintracht Frankfurt speelt eerst om 15:30 uur tegen Hofffenheim, en later op de dag komt Union Berlin nog in actie tegen Red Bull Leipzig. In Frankrijk worden er in het kader van de Ligue 1 ook nog drie competitieduels afgewerkt. Onder meer Paris Saint-Germain komt daar in actie. In onze eigen Eredivisie hebben we tot slot ook nog vijf duels, waaronder die van Feyenoord, AZ en PSV.

Onderstaand alle duels, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!