Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: dit zijn alle duels en noteringen voor vandaag


Op deze regenachtige zaterdag kun je er weer eens lekker voor gaan zitten. Er staat namelijk voldoende topvoetbal op het programma in de verschillende grote Europese competities. Een betslip samenstellen moet vandaag dan ook geen probleem zijn. Onderstaand hebben we alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, voor je op een rijtje gezet.

We beginnen onderstaande lijst met een zevental wedstrijden uit de Engelse Premier League. Om 13:30 uur gaat het eerste duel van start, die tussen Arsenal en Burnley. Vervolgens komen er clubs als Aston Villa, West Ham United, Everton, Newcastle United en Liverpool in actie. De echte kraker wordt echter gespeeld om 18:30 uur. Dan staat er namelijk een affiche op het programma die je niet mag missen. Manchester City neemt het namelijk in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur, waarbij de noteringen voor laatstgenoemde torenhoog zijn.

Als we vervolgens kijken naar de Spaanse competitie, dan zien we dat daar ook nog vijf wedstrijden op het programma staan. Onder meer Real Madrid, Valencia CF en Villarreal komen in actie vandaag. In de Duitse Bundesliga hebben we ook nog zes competitiewedstrijden, waaronder die van Borussia Dortmund, Werder Bremen en Schalke 04. In de Franse Ligue 1 staan eveneens zes wedstrijden op het programma en in de Nederlandse Eredivisie zijn nog drie duels. Zo gaat onder meer Ajax Amsterdam om 18:30 uur op bezoek bij VVV Venlo.

Onderstaand alle duels, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!