Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: dit zijn alle duels en noteringen voor vandaag


Met het weekend weer voor de deur en de Europese kwalificatieduels achter de rug, kunnen we ons langzaam weer opmaken voor competitievoetbal. Vanavond wordt er in de eerste competities alweer afgetrapt, waaronder in de Spaanse La Liga. Onderstaand hebben we alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, voor je op een rijtje gezet.

We beginnen ons lijstje in Frankrijk, met de Ligue 1. Daar staat om 20:45 uur een duel tussen Olympique Lyon en Angers op het programma. De ploeg van onder meer Memphis Depay is de grote favoriet voor de overwinning. Vervolgens gaan we naar de Nederlandse Eredivisie, waar ook één competitiewedstrijd gepland staat voor vandaag. Om 20:00 uur staan Vitesse en PEC Zwolle oog in oog met elkaar in het GelreDome in Arnhem. Voor dit duel is Vitesse de grote favoriet, zo blijkt uit de vrijgegeven noteringen.

Maar er staat nog meer voetbal op Nederlandse bodem op het programma. In de Keuken Kampioen Divisie wordt de competitie namelijk hervat met een zevental wedstrijden. Onder meer Almere City, FC Den Bosch, NAC Breda, Roda JC, Cambuur Leeuwarden, FC Dordrecht en De Graafschap komen in actie. Al deze duels starten om 20:00 uur. In de Spaanse La Liga hebben we nog een duel tussen Athletic Bilbao en FC Barcelona, waar bij laatstgenoemde Frenkie De Jong onder contract staat. Ook wordt er nog gevoetbald in onder meer Duitsland, Engeland, Portugal en Turkije.

Onderstaand alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!