Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Europa League: PSV torenhoog favoriet in return tegen Haugesund


Ook voor PSV Eindhoven wordt de Europa League-campagne vanavond hervat. In de derde voorrondes staat de return tegen Haugesund op het programma. Om 20:30 uur gaan de beide ploegen de strijd met elkaar aan in het Philips Stadion. Bookmaker Interwetten verwacht absoluut geen problemen voor PSV, zo blijkt uit de vrijgegeven noteringen.

De ploeg van Mark van Bommel is nog een beetje zoekende naar haar vorm. In de Champions League-voorronde werd PSV pijnlijk uitgeschakeld door FC Basel, terwijl daarna ook de Johan Cruijff Schaal werd verloren van Ajax. Vervolgens kwamen de Eindhovenaren ook niet goed voor de dag tijdens hun eerste Eredivisieduel. Op bezoek bij FC Twente werd er met 1-1 gelijkgespeeld. Gelukkig hebben de mannen van Van Bommel zichzelf in de aanloop naar de return tegen Haugesund wel een vertrouwensboost gegeven door te winnen van ADO Den Haag (3-1).

Vanavond staat Haugesund in het Philips Stadion voor de opdracht om een 0-1 nederlaag uit de heenwedstrijd goed te maken. Geen eenvoudige, maar ook geen onmogelijke opdracht. PSV scoorde immers uit een strafschop en steekt zeker nog niet in haar beste vorm. Toch moet de Noorste club rekening houden met een nederlaag, gezien het enorme kwaliteitsverschil in de beide selecties. PSV is op papier een stuk sterker en moet deze wedstrijd dan ook betrekkelijk eenvoudig kunnen winnen.

En winnen, dat is ook wat bookmaker Interwetten verwacht dat er gaat gebeuren. Met een notering van 1.15 heeft inzetten op PSV weinig zin. Dat is anders wanneer Haugesund weet te stunten. Dan is dit goed voor maar liefst 15.00 keer je inzet. Staat het na 90 minuten gelijk, dan is bookmaker Interwetten nog bereid om 7.00 keer je inzet uit te keren.