Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Europa League: 1.76 keer je inzet bij zege Feyenoord op Dynamo Tbilisi


Vanavond worden de de returnwedstrijden in de derde kwalificatieronde van de Europa League afgewerkt. Ook Feyenoord komt in actie. Zij gaan op bezoek bij Dinamo Tbilsi in het Boris Pajtsjadzestadion in Georgië. Deze wedstrijd begint om 18:30 uur en volgens bookmaker NetBet is Feyenoord opnieuw de grote favoriet voor de overwinning.

Feyenoord won de heenwedstrijd in de eigen Kuip al met maar liefst 4-0, maar zal vanavond nog wel scherp moeten zijn. De Rotterdammers treden namelijk niet in hun sterkst mogelijke opstelling aan. Trainer Jaap Stam kampt met een flink aantal afwezigen. Zo zijn onder meer Nicolai Jorgensen, Sven van Beek en Jens Toornstra geblesseerd, terwijl Leroy Fer niet meespeelt om overbelasting te voorkomen. Rick Karsdorp is daarnaast nog niet speelgerechtigd en Yassin Ayoub is niet meegereisd vanwege het feit dat hij op het punt staat om vader te worden. Het wordt dus nog puzzelen voor Stam om tot een geschikte opstelling te komen.

Daarnaast moet Feyenoord zich wapenen tegen de enorme hitte die heerst in Georgië. Diep in de schaduw zal de temperatuur vandaag alsnog boven de 35 graden Celcius zijn. Het wordt dus nog een zware wedstrijd, maar de Rotterdammers hebben wel een marge van vier doelpunten in hun voordeel. En hoewel Feyenoord in een sterk gewijzigde opstelling aan zal treden, heeft de selectie alsnog meer kwaliteit dan dat van Dynamo Tbilisi. De ploeg van Stam blijft dan ook de favoriet voor de zege.

Bookmaker NetBet gaat er dan ook vanuit dat Feyenoord ook vanavond de zege gaat veiligstellen. Met een notering van 1.76 zijn de Rotterdammers de grote favoriet. Weet Dynamo Tbilisi de wedstrijd te winnen, dan is dit goed voor 3.90 keer je inzet. Een gelijkspel levert via bookmaker NetBet nog 3.75 keer je inzet op.