Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: dit zijn alle duels en noteringen voor vandaag


Waar we gisteren nog konden inzetten op Champions League-kwalificatiewedstrijden, moeten we het vandaag doen met Europa League-duels. Verder staat er niet heel veel spectaculairs op het programma. Onderstaand hebben we alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, voor je op een rijtje gezet. Hoe komt jouw betslip eruit te zien?

In de UEFA Super Cup staat er vandaag een bijzonder interessante wedstrijd op het programma. Dit is overigens ook direct het enige spraakmakende affiche van deze woensdag. Het betreft hier een duel tussen Champions League-winnaar Liverpool en Europa League-winnaar Chelsea. Beide Engelse topploegen staan om 21:00 uur tegenover elkaar. In de Europa League-kwalificatie staan drie wedstrijden op het programma vandaag. Alle drie deze duels beginnen om 18:00 uur.

Verder staan er geen interessante affiches op het programma in Europa. Er wordt wel gevoetbald, maar dan in de lager aangeslagen competities, zoals de Noorse Elitserien en de Zwitserse Super League. Ook in China wordt de bal in verschillende wedstrijden aan het rollen gebracht. 

Onderstaand alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!