Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: dit zijn alle duels en noteringen voor vandaag


Vanavond zal menig voetballiefhebber aan de buis gekluisterd zitten. Niet dat er nu zoveel topwedstrijden op het programma staan, maar Ajax komt in de voorronde van de Champions League in actie tegen PAOK Saloniki. Onderstaand hebben wij alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, voor je op een rijtje gezet.

In de return van de derde kwalificatieronde richting de groepsfase van de Champions League, moet Ajax het opnemen tegen PAOK Saloniki. Om 20:30 uur zal er afgetrapt worden in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Ajax speelde het heenduel in Griekenland met 2-2 gelijk. Er staan echter nog veel meer wedstrijden op het programma in deze voorronde voor kwalificatie voor de Champions League. Eerder op de avond, om 18:30, komt FK Qarabag namelijk in actie tegen APOEL Nicosia. De winnaar van dit tweeluik neemt het op tegen Ajax of PAOK in de allerlaatste kwalificatieronde.

Om 19:00 uur is er ook nog een duel, dat tussen Rosenborg en Maribor. Vervolgens neemt Dynamo Kiev het om 19:30 uur op tegen Club Brugge. Zo loopt de voetbalavond in de Champions League-voorrondes door tot de laatste wedstrijd, die om 21:00 uur van start gaat. Het betreft hier een duel tussen FC Porto en FC Krasnodar. Ook in de voorrondes van de Europa League wordt vanavond alvast gevoetbald. Er staan drie wedstrijden op het programma.

Hieronder alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!