Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: dit zijn alle duels en noteringen voor vandaag


Een nieuwe week is weer aangebroken en dat betekent dat de grootste voetbalstorm weer is gaan liggen. Dat betekent echter niet dat er helemaal niet gevoetbald wordt vandaag. Zo gaat onder meer de eerste ronde van de Duitse DFB-beker van start. Onderstaand hebben we alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, voor je op een rijtje gezet.

We beginnen ons lijstje met twee weinigzeggende competities. In Zweden wordt de Allsvenskan hervat met een tweetal competitiewedstrijden om 19:00 uur. Een uurtje eerder gaat in Polen de Ekstraklasa verder met een competitieduel tussen Lechia Gdansk en Jagiellonia Bialystok. Een interessantere competitie die vandaag van start gaat, is de Duitse DFB Pokal. In dit bekertoernooi staan vandaag een viertal wedstrijden op het schema. Drie hiervan worden om 18:30 uur afgewerkt en het laatste affiche zal om 20:45 uur van start gaan.

We beginnen met Karlsruher tegen Hannover, een duel waarbij de noteringen hoog zijn en dicht bij elkaar liggen. Vervolgens hebben we nog Hallescher FC tegen VfL Wolfsburg, waarbij laatstgenoemde de grote favoriet is. Op datzelfde moment gaat ook het duel tussen Hansa Rostock en Stuttgart van start. Ook in deze wedstrijd zijn de bezoekers de grote favoriet. Tot slot komt ook topclub Bayern München nog in actie. Zij sluiten de avond af met een wedstrijd tegen Energie Cottbus. Inzetten op Der Rekordmeister heeft weinig nut gezien de notering van 1.01.

Onderstaand alle duels, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!