WijWedden

Zo klinken Sierd de Vos en Jeroen Grueter als commentatoren in FIFA 20

Donderdag, 11 juli 2019, 13:52

De geruchten gingen al een tijdje de ronde, maar het is inmiddels officieel: Sierd de Vos en Jeroen Grueter gaan het commentaar verzorgen in het populaire voetbalspel FIFA. De twee heren gaan in FIFA 20, die 27 september van dit jaar uitkomt, jouw spel analyseren en beoordelen. Hoe dat klinkt? Een eerste fragment is inmiddels openbaar gemaakt. "RATATATATATA!!!", zo horen we De Vos van uitzinnigheid schreeuwen.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Jarenlang waren Evert ten Napel en Youri Mulder de vaste commentatoren in de Nederlandse editie van het voetbalspel FIFA. De twee analisten kregen echter veel kritiek en voor de nieuwste editie van de game werd dan ook besloten het over een andere boeg te gooien. Ten Napel en Mulder werden aan de kant geschoven en De Vos en Grueter werden aangesteld als hun vervangers. Veel fans van het spel schreeuwde al langer om de komst van De Vos, die als een soort cultheld wordt gezien. "Dat ik nu ben gekozen, is dus ook een soort van beloning voor die fans", zo vertelt de commentator aan het Algemeen Dagblad.

Waar het grootste verschil zit? In het enthousiasme en de flamboyante uitspraken. Waar Ten Napel altijd op rustige wijze het spel van commentaar voorzag, daar treedt De Vos veel meer op de voorgrond. Zijn gevleugelde uitspraken als "koekoek" en "ratatata" zijn hier een goed voorbeeld van. De Vos heeft al behoorlijk wat uurtjes in de studio gezeten om dingen in te spreken, maar of alles ook daadwerkelijk in FIFA 20 terug te horen is, weet hij zelf ook nog niet. "Ik weet niet zeker of dit het spel gaat halen, maar ik heb ook het nummer 'Rood' van Marco Borsato ingezongen als een speler rood krijgt", zo vertelt De Vos. Hoe dat klinkt? De Vos schraapt zijn keel en zet in: "En dat is róóód..."

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked