WijWedden

Formule 1: Verstappen zegeviert ook op Silverstone voor 10 keer je inzet

Woensdag, 10 juli 2019, 18:18

Max Verstappen wist anderhalve week geleden al op magistrale wijze de Grand Prix van Oostenrijk te winnen, maar kan hij dit kunstje opnieuw herhalen in Groot-Brittannië? Daar staat dit weekend namelijk een nieuwe race op het programma. Mocht Verstappen opnieuw kunnen zegevieren, dan is bookmaker NetBet bereid bijna tienmaal je inzet uit te keren.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

In Oostenrijk wist Max Verstappen op zaterdag de boel al op scherp te zetten door zich als derde te kwalificeren. Toen kwam hij vanwege de gridstraf van Hamilton ook nog op de eerste startrij terecht. Bij de start was hij die goede uitgangspositie al gelijk weer kwijt, maar het weerhield hem niet van een overtuigende zege. De fans en de concurrentie bleven in verbazing achter: hoe was die Red Bull plots zó snel? Kan het team zich dan toch nog in de titelstrijd mengen?

Uiteraard zien we komend weekend pas of er inderdaad sprake is van een continue betere vorm bij Red Bull, maar er is alvast een aantal zaken die doen vermoeden dat het op Silverstone een stuk zwaarder zal worden voor Verstappen. Allereerst de temperaturen: Mercedes gaf in Oostenrijk aan dat ze vanwege de ongebruikelijk hoge temperaturen met koelingsproblemen te maken kregen. De krachtbron van de W10 moest dus worden ontzien en met het frissere weekend in Engeland in aantocht zullen die zorgen weggenomen worden. Daarbij hielp ook de ijle lucht in Oostenrijk de Zilverpijlen niet. Nog iets waar ze in Engeland geen problemen mee zullen hebben.

Mercedes is daarom ook de favoriet voor de zege, zo weet ook bookmaker NetBet. Met een notering van 1.60 wordt Lewis Hamilton gezien als de grootste kanshebber. Voor Valtteri Bottas zet men een quotering van 5.50 weg. Weet Max Verstappen te stunten en pakt hij de overwinning, dan is dit goed voor maar liefst 9.75 keer je inzet. Alle noteringen voor de coureurs van bookmaker NetBet zie je hieronder:

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked