WijWedden

Afrika Cup: Egypte grote favoriet voor treffen met Congo

Woensdag, 26 juni 2019, 16:17

Egypte boekte een kleine overwinning in het openingsduel van de Afrika Cup. Het gastland was met 1-0 te sterk voor Zimbabwe. De Egyptenaren zijn ook favoriet voor het duel met Congo. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Bij Egypte zijn natuurlijke alle ogen gericht op sterspeler Mo Salah. De speler van Liverpool creëerde tal van kansen tegen Zimbabwe. Uiteindelijk was het Mahmoud Hassan die vlak voor het rustsignaal doeltrof. Egypte kreeg in het tweede bedrijf nog voldoende kansen om de score uit te breiden, maar liet deze liggen, waardoor Zimbabwe nog mocht hopen op een gelijkspel. Maar ook Zimbabwe wist het doel niet meer te vinden waardoor het bij 1-0 bleef.

Congo verloor het eerste duel met 2-0 van Oeganda. Oeganda en Egypte gaan normaliter uitmaken wie er eerste wordt in poule A. De achilleshiel van Congo is de defensie. Deze oogde zeer zwak tegen Oeganda. Voorin ontbreek het bij Congo aan echte kwaliteit om het verschil te kunnen maken. Bakambu en Bolasie moeten zorgen voor de creatieve ingeving aan Congolese zijde. 

De hoogste notering voor een overwinning van Egypte staat op 1,45 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Congo staat op 7,70 bij Interwetten. 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked