WijWedden

Overzicht: Op deze duels kun je vandaag inzetten

Woensdag, 26 juni 2019, 13:28

Het WK voor vrouwen in Frankrijk kent vandaag een rustdag. Het programma voor de Afrika Cup bevat drie duels. Daarnaast wordt er afgetrapt in de Aziatische equivalent van de Champions League. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Een overwinning van Nigeria tegen Guinee levert bijna twee keer je inzet op. De Nigerianen wonnen het eerste duel met 1-0 van Burundi. De noteringen voor Oeganda en Zimbabwe liggen dichtbij elkaar. De bookmaker verwacht een gelijkopgaand duel tussen deze twee landen. Gastland Egypte is de favoriet in het treffen met Congo. Voor een overwinning van de Congolezen staat een notering van bijna 10,00. 

Jeonbuk Motors is de favoriet voor het treffen met Shanghai SIPG in de Aziatische Champions League. Ulsan en Urawa Red Diamonds zijn wat dat betreft meer aan elkaar gewaagd. De notering voor een overwinning van Ulsan staat op 2,00. In Japan staan er meerdere wedstrijden op het programma. 

Onderstaande noteringen zijn van bookmaker NetBet. Deze bookmaker keert een aantrekkelijke welkomstbonus uit bij je eerste storting. 

 

 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked