WijWedden

Afrika Cup: Bijna twee keer je inzet terug voor overwinning Nigeria

Dinsdag, 25 juni 2019, 22:49

Nigeria speelt morgen haar tweede groepsduel op de Afrika Cup tegen Guinee. Het eerste duel werd door de Nigerianen gewonnen, terwijl Guninee gelijk speelde tegen Madagascar. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Het openingsduel van Nigeria was ook direct de makkelijkste op papier. Nigeria won met 1-0 van Burundi door een doelpunt van Ighalo. Guinee was de betere ploeg tegen Madagascar maar moest toch genoegen nemen met een punt. Madagascar wist in zes doelpogingen twee keer te scoren. Guinee had daar 15 pogingen voor nodig. Bij Nigeria vinden we een aantal bekende namen terug in de basiselftal. Troost-Ekong, die ook een Nederlands paspoort heeft, vormt het centrale verdedigingsduo samen met Omeruo. 

De kwalitieit van Nigeria ligt met name in de voorhoede. De diepe spits heet Ighalo, die normaal zijn doelpunten maakt voor Shanghai Shenhua. Hij kwam eerder uit voor onder andere Watford, Udinese en Granada. Nigeria heeft ook nog de beschikking over de ervaren Jon Obi Mikel. De voormalige middenvelder van Chelsea kan alleen niet rekenen op een basisplaats. Iwobi moet voor creativiteit zorgen vanaf de linkerkant. Nigeria is licht favoriet voor dit duel. 

De hoogste notering voor Nigeria staat op 1,95 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Nigeria staat op 1,95 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Guinee staat op 4,55 bij NetBet.  

 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked