WijWedden

WK Vrouwen: Oranje favoriet in achtste finale tegen Japan

Dinsdag, 25 juni 2019, 16:11

Het Nederlandse vrouwenelftal speelt vanavond om 21:00 uur haar achtste finale tegen Japan op het Wereldkampioenschap voor vrouwen. Deze wedstrijd wordt afgewerkt in het Roazhon Park in Rennes. Oranje is bij de bookmaker Interwetten de grote favoriet, maar men moet waken voor het tikitaka-voetbal van de Japanners. Op wie zet jij vanavond je geld?

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Het Nederlands vrouwenelftal sloot de groepsfase af als winnaar met negen punten uit drie duels, maar echt sprankelend was het voetbal lang niet altijd te noemen. Japan daarentegen staat juist bekend om haar verzorgde, soms zelfs tikitaka, voetbal. De Aziaten kampen echter met een gebrek aan fysiek vermogen, iets waar Nederland juist weer sterk in is. Hoewel Japan voetballend sterker oogt, verzamelde zij in de groepsfase slechts vier punten. Ze werden hiermee tweede, achter Engeland. Ze hielden Argentinië en Schotland onder zich. 

Iets waar de Japanners met name moeite mee hebben naast het ontbreken aan fysieke kracht, is de afwezigheid van scorend vermogen. Het Aziatische land scoorde dit toernooi pas twee keer. Dit deed het in het gewonnen duel met Schotland. Daarvan was één treffer zelfs een strafschop. Oranje weet een stuk eenvoudiger het doel te vinden, en krijgt daarnaast minder doelpunten tegen. Nederland wist in de groepsfase al zesmaal doel te treffen en kreeg twee doelpnten om de oren. Japan incaseerde drie tegendoelpunten in de groepsfase.

Het tikitakavoetbal van de Japanners zal moeten worden afgestopt, maar voor de rest lijkt Oranje in het voordeel te zijn. Dit ziet ook bookmaker Interwetten, dat Nederland met een notering van 1.93 wegzet als favoriet voor de winst. Als de Japanners toch weten te zegevieren vanavond, dan is dit goed voor 3.90 keer je inzet. Staat het na 90 minuten voetballen nog gelijk, dan is bookmaker Interwetten bereid 3.30 keer je inzet uit te keren.

 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked