WijWedden

Segunda Division: Dit zijn de odds voor Deportivo en Malaga

Woensdag, 12 juni 2019, 21:41

Deportivo La Coruna en Malaga strijden nog voor een plek op het hoogste niveau in Spanje. De teams spelen vanavond de eerste halve finale. Zaterdag staat de return gepland. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Malaga heeft haar deelname aan de play-offs te danken aan de derde plek in de competitie. La Coruna werd vijfde, ook die plek geeft recht op een plek in de nacompetitie. Osasuna en Granada zijn de twee clubs die direct zijn gepromoveerd. Uit de wedstrijd tussen Albacete en Mallorca komt de andere finalist voor promotie naar het hoogste niveau. 

Malaga sloot de competitie af met vijf overwinningen op een rij. La Coruna speelde een stuk wisselvalliger aan het einde van de reguliere competitie. De laatste wedstrijd werd wél gewonnen. La Coruna was met 2-0 te sterk voor Cordoba. Malaga beschikte afgelopen seizoen over een van de beste defensies van de competitie. De nummer drie van de competitie kreeg 31 doelpunten tegen. Alleen Granada deed het met 28 tegendoelpunten beter. 

De hoogste notering voor een overwinning van Malaga staat op 2,20 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van La Coruna staat op 3,60 bij Interwetten. 

 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked