WijWedden

WK Vrouwen: Spanje klopt Duitsland voor bijna 4 keer je inzet

Woensdag, 12 juni 2019, 12:00

Vanavond wordt het Wereldkampioenschap voor vrouwen hervat met een drietal wedstrijden, en onder deze duels bevindt zich ook een heerlijke affiche tussen Duitsland en Spanje. Deze wedstrijd zal om 18:00 uur van start gaan in het Stade du Hainaut in Valenciennes. Duitsland is de grote favoriet, zo blijkt uit de noteringen van bookmaker NetBet.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Duitsland en Spanje zitten allebei ingedeeld in groep B, waarin ook China en Zuid-Afrika actief zijn. In deze poule zijn de Europese landen de favoriet om door te bekeren. Dit wordt bevestigd door het resultaat uit de eerste speelronde. Zuid-Afrika verloor met 3-1 van Spanje en China ging met 1-0 onderuit tegen Duitsland, alhoewel het Aziatische land stukken beter was. Vanavond staan de twee grote Europese landen tegenover elkaar met beide dus drie punten uit één duel. Op basis van het doelsaldo voert Spanje de groep aan.

Duitsland geldt als een van de favorieten voor de wereldtitel. 'Die Nationalelf' werden in 2003 en 2007 wereldkampioen en eindigden als vierde op het laatste WK. Spanje wordt niet gezien als grote kanshebber voor de eindzege. Dit komt mede doordat de Spanjaarden de vorige keer al in de groepsfase werden uitgeschakeld. Mochten ze vandaag echter weten te winnen van Duitsland, dan is de kans om de groepsfase dit keer wel te overleven een stuk groter.

Bookmaker NetBet rekent er echter niet op dat Spanje gaat winnen van Duitsland. Mocht dat wel lukken, dan is de wedaanbieder bereid 3.75 keer je inzet uit te keren. Zet je in op Duitsland, dan gebeurt dit - op moment van schrijven - tegen een notering van 2.00. Houden de twee landen elkaar vanavond in evenwicht, dan keert bookmaker NetBet nog 3.30 keer je inzet uit.

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked