WijWedden

Overzicht: dit zijn alle duels en noteringen voor vandaag

Woensdag, 12 juni 2019, 10:00

Op deze doordeweekse woensdag hebben we geen uitgebreid voetbalaanbod voor je. Hoewel het aanbod karig is, zijn er wel een paar leuke affiches die gecombineerd kunnen worden op een betslip. Zo wordt er onder meer weer gevoetbald op het Wereldkampioenschap voor vrouwen. Onderstaand hebben we alle duels, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, op een rijtje gezet.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

De meest interessante wedstrijden die vandaag worden afgewerkt, vind je op het Wereldkampioenschap voor vrouwen. Daar staan nog drie groepswedstrijden op het programma. Nigeria gaat om 15:00 uur de strijd aan met Zuid-Korea, terwijl er om 18:00 uur een heerlijke affiche van start gaat tussen Duitsland en Spanje. De Duitsers zijn met een quotering van 1.95 de grote favoriet bij bookmaker NetBet. Tot slot hebben we om 21:00 uur nog een duel tussen Frankrijk en Noorwegen, ook een interessante ontmoeting. 

Buiten de WK-kwalificatiewedstrijden staan er nog een paar andere duels op het programma. Zo wordt er een vriendschappelijke interland afgewerkt tussen Marokko en Gambia. Dit duel begint om 18:30 uur. Ook hebben we nog een oefenwedstrijd bij de nationale elftallen onder de 21 jaar. Daar nemen Kroatië en Denemarken het om 18:00 uur tegen elkaar op. Vervolgens hebben we om 17:00 uur nog AFC Hermannstadt tegen Universitatea Cluj in de Roemeense Liga 1. Tot slot is er om 21:00 uur nog een competitiewedstrijd in de Spaanse Segunda Division tussen Deportivo La Coruna en Malaga.

Onderstaand de duels, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked