WijWedden

WK Vrouwen: Oranje wint met 1-3 voor 12 keer je inzet

Dinsdag, 11 juni 2019, 14:49

Het Wereldkampioenschap voor vrouwen is inmiddels in volle gang en ook voor Oranje nadert haar eerste groepswedstrijd. Om 15:00 uur speelt het in Le Havre tegen Nieuw-Zeeland, een tegenstander die het op papier zou moeten kunnen hebben. Mochten de Oranje Leeuwinnen met 1-3 winnen, dan is dit bij bookmaker Interwetten goed voor maar liefst 12 keer je inzet.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Het Nederlandse vrouwenelftal speelde in het verleden al een paar keer eerder tegen Nieuw-Zeeland en toen werden al deze wedstrijden gewonnen. In 2016 won Oranje met 2-0, in 2015 met 0-1 en in 2012 met 4-2. Ook vandaag wordt er verwacht dat de ploeg van Wiegman aan het langste eind trekt. Nieuw-Zeeland is immers slechts de nummer 19 van de wereldranglijst. Daarnaast heeft Oranje als regerend Europees kampioen een eer hoog te houden. Wel moet men een hoger niveau halen dan het deed tijdens de WK-kwalificatie.

Echter, niemand lijkt er aan te twijfelen dat Oranje gaat winnen vandaag. De noteringen voor een zege van Nederland, zijn dan ook niet hoog. Inzetten op een correcte uitslag is dan financieel interessanter. Wint Oranje bijvoorbeeld met 1-3 vanaag, dan is dit goed voor 12 keer je inzet bij bookmaker Interwetten. Winnen ze met 0-2, dan is dit ook nog goed voor 5.10 keer je inzet. Bookmaker Interwetten deelt ook nog een quotering van 5.50 uit bij een magere 0-1 zege. 

Hieronder de volledige lijst:

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked