WijWedden

Eredivisie Play-Offs: Hoge noteringen voor FC Groningen en Vitesse

Zaterdag, 18 mei 2019, 18:55

In Groningen staat vanavond de eerste ontmoeting tussen FC Groningen en Vitesse op het programma. Waar Groningen voor de winterstop nog werd gezien als degradatiekandidaat heeft de ploeg van Danny Buijs in de tweede helft van het seizoen een flinke opmars gemaakt. Nu mag Groningen dromen van Europees voetbal. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

FC Groningen ging afgelopen woensdag met 1-0 onderuit tegen FC Emmen. Vitesse won wél in de laatste speelronde. De Arnhemmers waren met 1-3 te sterk voor VVV Venlo. Vitesse maakt een goede periode door en lijkt klaar voor de play-offs. Van de laatste vier wedstrijden werd er alleen van Ajax verloren. De andere drie duels werden gewonnen. De eerste wedstrijd van het seizoen was ook tegen FC Groningen. In de Gelredome werd het 5-1 voor Vitesse. 

Groningen nam na de winterstop revanche voor die dikke nederlaag in Arnhem. De Noordelingen wonnen met 2-1. Groningen weet goed op de nul te spelen dit seizoen. Van de laatste zeven thuiswedstrijden hield de ploeg van Danny Buijs vijf keer de nul. Vitesse scoorde juist minimaal twee keer in acht van de laatste negen wedstrijden in de Eredivisie. 

De hoogste notering voor een overwinning van FC Groningen staat op 2,65 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Vitesse staat op 2,45 bij Interwetten

 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked