WijWedden

Overzicht: dit zijn alle duels en noteringen voor vandaag

Donderdag, 16 mei 2019, 15:18

Manchester City is de kampioen van Engeland, Ajax dat van Nederland en zo zijn er inmiddels wel meer Europese competities ten einde. Dit betekent dat het aanbod aan wedstrijden voor je betslip ook flink terugloopt. Gelukkig staan er in de lager aangeslagen competities nog wel wedstrijden op het programma, dus je hoeft niet helemaal te wanhopen. Hieronder een overzicht, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

In ons buurland België heb je vandaag nog drie competitiewedstrijden die je aan je betslip kunt toevoegen. Al deze drie duels beginnen om 20:30 uur en voor iedere club staan toch wel interessante noteringen. Neem bijvoorbeeld Anderlecht, dat het in eigen huis opneemt tegen Genk. Voor Anderlecht staat een odd van 3.85, voor een gelijkspel 3.70 en voor winst van Genk nog 1.86. Vergelijkbare noteringen vind je ook in de overige twee duels. Antwerp neemt het thuis op tegen Gent, terwijl Club Brugge op bezoek gaat bij Standard Luik. 

Ook in Engeland komen er nog twee clubs in actie die je wellicht bekend in de oren zullen klinken. Om 20:45 uur neemt Portsmouth het voor eigen publiek op tegen Sunderland. Wil je verder nog duels op je betslip zetten, dan zal je moeten kijken naar de Noorse Eliteserien, de Portugese Primeira Liga, de Zweedse Allsvenskan, de Zwitserse Super League of de Finse beker. Alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, vind je onderstaand.

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked