Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Bettingtip: Tadic scoort minimaal twee keer voor bijna drie keer je inzet!


Naast het ophalen van de schaal staat Dusan Tadic nog een andere uitdaging vanavond. Trainer Erik ten Hag zei op de persconferentie dat de topscorerstitel geen item is, maar Hakim Ziyech gaf al aan Tadic wel een handje te willen helpen tegen De Graafschap. 

Met zijn twee treffers tegen FC Utrecht bracht de Serviër zijn seizoenstotaal op 26 treffers. Luuk de Jong, die de topscorerlijst aanvoert, staat op 28 treffers. Hij wist tegen AZ niet te scoren. Tadic heeft dus minimaal drie doelpunten tegen De Graafschap nodig om zich topscorer van Nederland te kunnen noemen. Eerder dit seizoen was De Graafschap een waar schietschijf voor de aanstaand landskampioen. Het duel in de Johan Cruijff Arena eindigde in 8-0. 

Toen wist Tadic slechts één keer te scoren. Ziyech maakte in die wedstrijd een hattrick en zelfs Blind scoorde twee keer. De Graafschap kreeg afgelopen zondag nog zes treffers om de oren in de derby tegen Vitesse, dus een nieuwe monsterscore moet mogelijk zijn voor de Amsterdammers. Ten Hag heeft al aangegeven met zijn sterkste elf te zullen starten dus Tadic staat vanavond aan de aftrap op De Vijverberg. 

Hoe gretig Tadic op zijn doelpunten is zal moet blijken. Twee doelpunten of meer voor de aanvaller levert in ieder geval 2,95 keer je inzet op bij NetBet