WijWedden

Premier League play-offs: West Brom underdog in beslissend duel tegen Aston Villa

Dinsdag, 14 mei 2019, 13:00

Vanavond wacht er een razend spannend duel tussen West Bromich Albion en Aston Villa. Aston Villa verdedigt een 2-1 voorsprong tegen een gehavend West Brom, dat de absolute sterspeler mist. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Gayle was nog trefzeker voor West Brom in het eerste duel tegen Villa. Hij is voor de return geschorst. Dat geldt eveneens voor Robson-Kanu. Naast deze twee geschorsten is routinier Gareth Barry geblesseerd. Dat zullen ze bij Aston Villa niet erg vinden. Het team waar El Ghazi fuore maakt mist in de persoon van Nyland één speler. Een statistiek die hoopt biedt voor West Brom is de vorm in thuisduels. De laatste vijf thuiswedstrijden werden allemaal gewonnen. 

In die vijf wedstrijden wist West Brom telkens minimaal twee keer te scoren. Maar vanavond moet de ploeg het dus stellen zonder Gayle en dat is een flinke aderlating. Aston Villa ging ook met een goed gevoel de play-offs in. De Villians zijn 13 van de laatste 14 competitiewedstrijden ongeslagen. 

De hoogste notering voor een overwinning van West Brom staat op 2,70 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Aston Villa staat op 2,45 bij Interwetten. 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked