WijWedden

Meer dan drie keer je inzet terug als Ajax doorstoot naar de halve finale

Maandag, 15 april 2019, 15:13

De Ajacieden zitten al dagen in spanning voor het beslissende duel in de kwartfinale van de Champions League. Ajax heeft vandaag voet op Italiaanse bodem gezet en is bij de bookmakers duidelijk de underdog voor het tweede duel met Juventus. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Het 1-1 gelijkspel in Amsterdam heeft Ajax geen optimale uitgangspositie gegeven, toch zal de ploeg van Erik ten Hag zeker kansen krijgen in Turijn. Bij iedereen staat de 1-4 tegen Real Madrid nog in het geheugen gegrift. Die ploeg was wel van een ander kaliber dan het elftal waarmee Juventus morgen zal aantreden. Allegri zal willen aanvallen om zo snel mogelijk het klusje te klaren.

De leider van de Italiaanse defensie, Giorgio Chiellini, is er ook in het thuisduel niet bij. Aan Amsterdamse zijde is Frenkie de Jong een twijfelgeval. De talentvolle middenvelder liet zich al vroeg in de wedstrijd tegen Excelsior wisselen. Naar verwachting kan hij wel meespelen tegen de Oude Dame. Juventus liet de eerste kans op het binnenhalen van de Scudetto liggen afgelopen zaterdag. Met een flink gewijzigde ploeg werd met 2-1 verloren van SPAL, dat 13e staat. 

 Bookmaker NetBet keert 3,25 je inzet uit wanneer Ajax doorgaat naar de halve finale. 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked