WijWedden

Premier League: City in jacht naar titel op bezoek bij Crystal Palace

Zondag, 14 april 2019, 13:34

Naast het duel tussen Liverpool en Chelsea hebben we ook nog de wedstrijd tussen Crystal Palace en Manchester City. Dit duel gaat om 15:05 uur van start en is erg interessant met het oog op het kampioenschap in de Premier League. City moet winnen om Liverpool niet in de kaart te spelen. Bookmaker Interwetten geeft The Citizens in ieder geval volop kans om vandaag met de drie punten naar huis te gaan.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Manchester City is op dit moment de nummer twee op de ranglijst van de Premier League. Het staat twee punten achter koploper Liverpool, maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Er is in principe dus niets aan de hand voor de mannen van Pep Guardiola. Echter, er moet vandaag dan wel gewonnen worden van Crystal Palace. City kwam vooralsnog tot 80 punten in 32 competitiewedstrijden. Het wist maar liefst 83 keer het net te vinden en kreeg maar 21 doelpunten tegen. Hiermee heeft men een fantastische positief doelsaldo van +62. 

Crystal Palace, de tegenstander van vandaag, vinden we terug op de dertiende stek van de Premier League. Zij kwamen tot 39 punten in 33 competitiewedstrijden. Ze hebben echter een wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie, en kunnen vandaag - in theorie - op gelijke hoogte komen met nummer elf West Ham United. Crystal Palace kwam tot dusver 39 keer tot scoren en kreeg 43 treffers tegen. Hiermee hebben ze een beduidend betere verdediging dan de concurrentie om hen heen. Wel is het doelsaldo met -4 negatief.

Volgens bookmaker Interwetten gaat het allemaal niet zo spannend worden vanmiddag. Zij denken, gezien de quotering van 1.30, dat Manchester City betrekkelijk eenvoudig gaat winnen vandaag. Een inzet op een stunt van Crystal Palace kan maar liefst 10 keer je inzet opleveren. Ook bij een gelijkspel kun je nog enigszins cashen, want hiervoor heeft bookmaker Interwetten een notering van 5.50 vrijgegeven.

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked