WijWedden

Premier League: Forse odds in duel tussen Liverpool en Chelsea

Zondag, 14 april 2019, 12:34

Dé wedstrijd waar menigeen vandaag naar zal kijken, is ongetwijfeld de topper tussen Liverpool FC en Chelsea. Voor beide ploegen een enorm belangrijk duel. De wedstrijd zal om 17:30 uur van start gaan en wordt afgewerkt op Anfield Road, de thuishaven van Liverpool. Zij zijn dan ook de grote favoriet bij bookmaker Tipbet, dat forse odds heeft vrijgegeven.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Het belooft een bijzonder spannende wedstrijd te worden vanmiddag. Hoewel Chelsea al kansloos is voor het kampioenschap, zal het absoluut willen winnen vandaag. Niet alleen omdat het een concurrent betreft, maar ook omdat The Blues Manchester United koste wat het kost achter zich willen houden. Chelsea staat immers op de vierde stek, wat nog voldoende is voor Champions League-voetbal. Daarachter zit Manchester United, dat vooralsnog veroordeeld is tot het spelen in de Europa League. Het verschil tussen Chelsea en United is echter slechts twee punten. De Londenaren zullen vanavond dus vol aan de bak moeten om die voorsprong vast te houden. Daarnaast is Chelsea nog in de race voor plek drie. Het gat naar Tottenham Hotspur is namelijk maar één punt.

Voor Liverpool is de wedstrijd van vanavond minstens zo belangrijk. De ploeg van onder meer Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum gaat momenteel aan kop in de Premier League, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld dan Manchester City, dat op dit moment nog twee punten minder hebben. The Reds zullen vanavond dus moeten winnen om de druk vol op de ketel te houden. Bookmaker Tipbet acht dit zeker mogelijk, gezien de notering van 1.75 voor winst van Liverpool. Weet Chelsea aan het langste eind te trekken, dan wordt dit beloond met een quotering van 4.90. Voor een gelijkspel staat er bij bookmaker Tipbet een notering van 3.80.

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked