WijWedden

Overzicht: dit zijn de duels en noteringen voor vandaag

Zondag, 14 april 2019, 12:11

Vandaag kun je er weer even goed voor gaan zitten, want er staat namelijk meer dan voldoende topvoetbal op het programma in Europa. Zo wordt er onder meer afgetrapt in de Premier League, La Liga, Serie A en Eredivisie. Een affiche om bijvoorbeeld naar uit te kijken is de topper tussen Liverpool en Chelsea. Onderstaand hebben we alle duels, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, voor je op een rijtje gezet.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

In de Premier League speelt Manchester City om 15:05 uur een uitwedstrijd bij Crystal Palace, maar de meeste voetballiefhebbers zullen toch uitkijken naar de clash tussen Liverpool en Chelsea. Deze topper gaat om 17:30 uur van start en wordt afgewerkt op Anfield Road. Liverpool is ook de favoriet bij de bookmakers, met een notering van 1.76. Winst van Chelsea kan via bookmaker NetBet maar liefst 5.00 keer je inzet opleveren. Mocht dit duel in een gelijkspel eindigen, ook dan valt er nog voldoende geld buit te maken. Een inzet op een puntdeling levert namelijk nog 3.65 keer je inzet op.

Maar naast het voetbal in Engeland, zijn er ook nog wedstrijden in de andere grote competities. Zo staan er in Spanje bijvoorbeeld vier competitiewedstrijden op het programma. Onder meer Villarreal en Valencia komen daar in actie. In Italië heb je vervolgens nu duels van o.a. Napoli en Internazionale. Kijken we naar het schema van de Bundesliga, dan zien we dat daar ook nog drie affiches van start gaan. Onder meer Bayern München komt daar in actie. In Frankrijk zijn ook nog vier wedstrijden, en in Nederland worden nog drie wedstrijden afgewerkt straks.

Onderstaand vind je het complete overzicht, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked