WijWedden

Europa League: Aantrekkelijke notering voor overwinning Villareal

Donderdag, 14 maart 2019, 17:00

Villareal maakte vorige week indruk door met 1-3 te winnen van Zenit St. Petersburg. De Spanjaarden zijn daardoor ook favoriet om door te stoten naar de volgende ronde van de Europa League. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Ondanks de ruime voorsprong van Villareal zijn de noteringen wat aan de hoge kant voor een tweede overwinning. De Russische ploeg zal revanche willen nemen voor een pijnlijke nederlaag en wanneer we de selecties naast elkaar leggen verschillen deze niet veel in kwaliteit. Dat is mogelijk een verklaring voor de hoge notering voor thuisploeg Villareal. 

Zenit presteert daarnaast niet best op vreemde bodem. De koploper van de Russische competitie wist geen enkele te zegevieren buitenshuis deze Europa League-campagne. Een ruime overwinning op Villareal is voor Zenit om door te gaan. Dat lijkt een hels karwei voor de Russen te worden. Zenit had gebruik moeten maken van het thuisvoordeel in de eerste wedstrijd, maar slaagde daar niet in. Het mag een wonder heten wanneer Zenit vanavond alsnog de volgende ronde weet te bereiken. 

De hoogste notering voor een overwinning van Villareal staat op 2,00 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Zenit St. Petersburg staat op maar liefst 3,70 bij NetBet. 

 De notering voor Villareal kan inmiddels zijn aangepast. Klik voor de actuele noteringen op deze link. 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked