WijWedden

Overzicht: dit zijn de duels en noteringen voor vandaag

Woensdag, 13 maart 2019, 14:22

Op deze stormachtige dag heb je vast geen goede reden om naar buiten te gaan. Daar tegenover staan wel een aantal goede redenen om binnen te blijven. De voornaamste reden? Champions League-voetbal. Vanavond worden de achtste finales hervat met een tweetal wedstrijden. Daarnaast komt ook Ajax nog in actie. Onderstaand hebben we alle duels, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, voor je op een rijtje gezet.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Vorige week zagen we Ajax al stunten door Real Madrid uit te schakelen in de achtste finales, en vanavond is het de beurt aan een viertal andere clubs om zich te verzekeren van een plek in de volgende ronde van de Champions League. Bayern München neemt het in eigen huis op tegen Liverpool. De Duitsers wisten op bezoek in Engeland een 0-0 gelijkspel uit het vuur te slepen. FC Barcelona moet vanavond in het Camp Nou af zien te rekenen met Olympique Lyon. Ook hier eindigde de heenwedstrijd in 0-0. Beide wedstrijden gaan vanavond om 21:00 uur van start.

Er is echter nog meer voetbal vanavond. Menigeen zal namelijk ook inschakelen voor het Eredivisieduel tussen Ajax Amsterdam en PEC Zwolle. De twee ploegen staan om 18:30 uur tegenover elkaar. Tot slot wordt er ook nog gevoetbald in het Engelse Championship. Onder meer clubs als Middlesbrough, Stoke City, Hull City, Aston Villa en West Bromwich Albion komen in actie. Deze wedstrijden beginnen allemaal om 20:45 uur, met uitzondering van West Bromwich tegen Swansea. Dit duel begint om 21:00 uur.

Onderstaan vind je alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked