WijWedden

La Liga: Nog 1.79 keer je inzet bij zege Barcelona op laagvlieger Bilbao

Zondag, 10 februari 2019, 17:00

In de Spaanse competitie staat er vanavond een competitiewedstrijd tussen Athletic Bilbao en FC Barcelona op het programma. De koploper en de nummer twaalf van de ranglijst gaan in het San Mamés, de thuishaven van Athletic Bilbao, de strijd met elkaar aan. Hoewel de Basken erom bekend staan in eigen huis sterk te zijn, is de notering voor FC Barcelona bij bookmaker Betsson nog behoorlijk interessant.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Als we kijken naar de ranglijst van La Liga dan vinden we FC Barcelona terug op de eerste plaats. De Catalanen wisten 50 punten te verzamelen uit 22 competitiewedstrijden. Hiermee doen ze het beter dan ieder ander team uit de Spaanse competitie. FC Barcelona wist al 60 keer het doel te vinden en kreeg pas 23 treffers tegen. Hiermee is Barca veruit de meest scorende ploeg van Spanje. Ter vergelijking: Real Madrid kwam 40 keer tot scoren en Atlético Madrid pas 33 keer.

Athletic Bilbao is ietwat een laagvlieger in de Spaanse competitie. De ploeg van coach Gaizka Garitano Aguirre staat op de twaalfde plaats met 26 punten uit 22 competitiewedstrijden, maar het verschil met de nummer 18 bedraagt slechts drie punten. Bilbao kwam tot dusver 23 keer tot scoren en kreeg 28 treffers. Hiermee hebben zij een negatief doelsaldo van -5. Hoewel Bilbao vanavond mazzelt met de afwezigheid van onder meer Lionel Messi, Jordi Alba en Rafinha, kampen ze zelf ook met de nodige afwezigen. Zo zijn Inigo Lekue, Aritz Aduriz, Peru Nolaskoain en Ander Capa er niet bij.

Van de voorgaande zes ontmoetingen met Barcelona, wist Bilbao er slechts één te winnen. Viermaal werd er verloren en eenmaal werd er gelijkgespeeld. Toch staat er voor winst van FC Barcelona bij bookmaker Betsson nog een notering van 1.79, en dat is niet slecht. Een gelijkspel is goed voor 4.05 keer je inzet, terwijl bookmaker Betsson een odd van 4.80 uitdeeld bij een zege van Athletic Bilbao.

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked