WijWedden

Bettingtip: Van Persie scoort tegen Ajax voor ruim twee keer je inzet

Zaterdag, 26 januari 2019, 11:07

Het wordt morgen de laatste Klassieker van Robin van Persie. De voormalig topsptis laat dit seizoen nog vaak zien tot de betere spelers van de Eredivisie te horen. Ook afgelopen woensdag was hij weer belangrijk voor Feyenoord. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Van Persie twijfelde aan het einde van vorig seizoen om er nog een jaar aan vast te plakken. Hoewel hij niet altijd een wedstrijd vol kan maken staat Van Persie inmiddels al wel op 8 competitietreffers in zijn laatste seizoen als profvoetballer. Met twee treffers had hij in de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard een belangrijk aandeel in deze op de Limburgers. Van Persie opende de score en tilde Feyenoord over het dode punt heen met een benutte strafschop. 

Start Van Persie tegen Ajax in de basis dan is dat alweer zijn derde wedstrijd in acht dagen tijd. Voor dit seizoen werd gezegd dat de aanvaller dat niet vol zou kunnen houden, maar Van Persie blijkt fysiek nog sterk genoeg om zoveel wedstrijden te spelen. Het is goed mogelijk dat Van Bronckhorst morgen weer kiest voor dezelfde variant als in de Johan Cruijff Arena. Toen begon Van Persie in de punt van de aanval en werd hij geflankeerd door Jorgensen en Berghuis met daarachter Toornstra. 

Een goal van Van Persie kan een leuk bedrag opleveren. Scoort Van Persie de openingstreffer dan levert dat zelfs 6,5 keer je inzet op! 

  

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked